Integritetspolicy

Vilken sorts information samlar vi in?

Genom att handla i Bläckfisks Förlags webbutik lämnar du uppgifter om dig själv i form av:

  • För- och efternamn
  • Postadress
  • Epostadress

Hur används informationen?

Kommunikation

Vi använder din epostadress för att kunna ge dig information om våra produkter, marknadsföringsutskick och informera dig om våra regler och villkor. Vi använder dessutom dina uppgifter för att kunna svara dig om du kontaktar oss.

Tredje part

Vi samarbetar med tredjepartsföretag för att kunna genomföra vår verksamhet. För att kunna leverera de produkter du köper behöver tryckeriet ha tillgång till dina kontaktuppgifter i form av namn och postadress. Vi delar endast de uppgifter som är nödvändiga för att kunna genomföra leveransen av produkten du köper.

Lagring av uppgifter

De namnuppgifter och postadress du lämnat vid köp vidarebefordras till tryckeriet som sköter leveransen. Bläckfisk Förlag sparar inga namn- eller postuppgifter. Epostadressen sparas så länge vi har aktiva epostlistor.

Du har när som helst rätt att få delar av eller alla dina uppgifter raderade från våra system.

Samtycke för behandling av personuppgifter

Genom att ge ditt samtycke godkänner du att Bläckfisk Förlag kan använda dina kontaktuppgifter (namn och postadress) för att leverera köpta varor. För att fullfölja leveransen kommer uppgifterna att delas med tryckeriet som står för leveransen.